2021. január 28., csütörtök

Hálózati kábel RJ45 CAT 5e F/UTP 5 m, kék, törégátlóval, Renkforce - Jelenlegi ára: 990 Ft


Hálózati kábel RJ45 CAT 5e F/UTP 5 m, kék, törégátlóval, Renkforce
Termék azonosító: 489738
Rrenkforce CAT5e F/UTP hálózati kábel 5 m kék
Vezetékes otthoni vagy irodai hálózatokhoz
Ideális arra, hogy hálózati komponenseket csatlakoztassunk a vezetékes hálózatba
Max. 1000 Mbit/s adatátviteli sebességhez alkalmas
Max. 100 MHz üzemi frekvenciát tesz lehetővé
F/UTP (fóliaárnyékolás)
Univerzálisan alkalmazható
Fektesse a Renkforce patchkábelt a router és a patchpanel közé, kösse össze az AVM-Fritz Boxot a Powerline adapterrel, vagy csatlakoztasson TV-t, játékkonzolt, NAS szervert és VoIP telefonokat a hálózatra. Az RJ45 csatlakozónak köszönhetően a kábel rendkívül hajlékony alkalmazás közben és így professzionális területeken is használható.
Megbízható adatátvitel a hálózatában
A Renkforce Cat5e hálózati kábel internetes alkalmazásokhoz és max. 1000 Mbit/s (Ethernet) hálózatokhoz teljességgel elegendő. Ezzel ez a hálózati kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Az előnyök kézenfekvőek: Nincs rádiósugárzás terhelés, maximális biztonság, mindenekelőtt nincs sebesség-veszteség - amit az egyik végén betáplálunk, a másik végén ki is jön.
A külső zavarhatások ellen védett (F/UTP)
A Renkforce CAT5e kábel fóliaárnyékolt. Az árnyékolás védelmet nyújt külső zavarhatások ellen (pl. párhuzamosan fektetett áramvezeték) és zavarmentes adatátvitelt biztosít.
Beépített védelem a kábelhez
A Renkforce hálózati kábel speciális védelemmel rendelkezik a bepattanó fül számára. Így akadályozza meg, hogy a kábel kihúzásakor a fül letörjön és így a kábel használhatatlanná váljon.
Szemmel tartva
A dugóra ráöntött kábelhossz megadással mindig áttekinthető a kábelrengeteg.
Vörösréz ? inside? (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.
Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.
ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.
Jellemzők:
Árnyékolás a külső zavaró behatások ellen
Bepattanó füles védelem
Zárt kábelhossz információk
Vörösréz belső vezeték a tökéletes adatátvitelhez
Törésgátló a dugónál
Műszaki adatok:
A típusú csatlakozók száma: 1 x ? AWG: 26 ? B típusú csatlakozók száma: 1 x ? Belső vezető anyaga: Vörösréz ? Csatlakozó típus: RJ45 ? Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó ? Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 dugó ? Dugó kivitel: Egyenes ? Halogénmentes: Nem ? Kábel kivitel: Hálózat Csatlakozókábel ? Kábelhossz: 5 m ? Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 5e ? Szín: Kék ? Vezeték alkalmazás: Hálózat ? Vezeték jellemzők: Védővel ? Árnyékolás (hálózati kábel): F/UTP
Mennyiség: 1 db(Egységár: 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
3-5 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-28 13:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése