2021. december 27., hétfő

Fable, Vavyan: Kyra Eleison - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Fable, Vavyan:
Kyra Eleison
Fabyen Kiadó, 1995.
480 oldal
Kötés: papír / puha kötés
Jó állapotú antikvár könyv
Súlya: 412 gramm
Szállító: azonnal
"... Talán órák is tovatellettek, mire demilitarizáltam az atlétát. Minthogy a kérő szó mit sem ért, kénytelen voltam tettleg érvelni. Elvettem tőle a saját fegyverét, meg a találtat, de még a rojtosra rágott fogpiszkálót is kiszedtem a szája sarkából, mielőtt rádöbbent volna, hogy azzal is harcolhat.
Időközben a mérkőző pasasok a medencében kötöttek ki, s a vádliig érő vízben pozdorjázták
A bejárat felől zsarumobilok közeledtek üvöltő szirénával, a másik irányból az óriáskerekes ember érkezett, homlokán redőkkel, kezében cipőmmel.
Az eső, akárha az estémet siratná, dühödten rázendített, lila villámok cikáztak körülöttünk, pofonok dörögtek a szökőkútban, az égbolt üvöltött rá feleletül.
A kollégák négyfelől robogtak a márvánnyal borított dísztérre, hogy közrefogják a medencét. A vijjogó kocsik kormányozhatatlanná váltak a síkos kövön.
Előlük menekülvén a vízbe ugrottam, és megint elveszett a cipőm.
Az egyik zsarumobil a pánikszerű fékezéstől két kerékre billent, és siklórepülésbe kezdett. Felém tartott, nőttön-nőtt. "
A KÖNYV JÓ ÁLLAPOTÚ, AJÁNLOM MINDENKINEK!
Lehetséges, hogy akad köztetek, aki még egyáltalán nem ismeri a Fable regények ízét? Kóstoljatok bele! Élvezni fogjátok minden sorát. Garantálom: szenvedéllyé válik, nem lehet leszokni róla. Ez azonban hasznos, szépséges és örömet nyújtó élvezet.
Jó olvasást kívánok !
Postaköltség: 1735 Ft.
Személyes találkozót Budapest belvárosában: reggel és este a Hősök tere környezetében, napközben a piros Metró STADIONOK megállónál, esetleg a Nagykörúti  4-6-os villamos vonalán vállalok.

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2021-12-28 08:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése