2021. április 1., csütörtök

Hulk - A hihetetlen Hulk ~ BLU-RAY Új, Amerikai akció-fantasy, Edward Norton , Liv Tyler , Tim Roth - Jelenlegi ára: 2 7

Eredeti BLU-RAY DISC, bontatlanul, fóliában. Amerikai fantasy-akció film(2017). DTS-HD master audio 5. 1 eredeti hanggal, 5. 1DD magyar szinkronnal, és felirattal. Játékidő: 1 óra 59 perc+extrák. Kép: 19: 9. További info a mellékelt képeken.
Szereplők:
Edward Norton
Bruce Banner
Liv Tyler
Betty Ross
Tim Roth
Emil Blonsky
William Hurt
Thaddeus "Villám" Ross
Ismertető:  
Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot. Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző "Villám" Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják. Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik.

Jelenlegi ára: 2 720 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 22:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése