2020. december 2., szerda

Ametiszt nyaklánc - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Ametiszt lánc eladó, négyzet formájúra csiszolt, csavart kövekből.  
Négyzetek mérete: kb 1. 5cm x 1. 5cm
Hossza állítható: 48-53 cm.  
Az ametiszt a tiszta kapcsolatok köve, tisztaságot, bölcsességet, szelídséget kölcsönöz és jó intuícióknak hála, még a tanulásban is segít. Lelkierőt ad, hitet az igazságban, így jól tud dönteni, aki ametisztet visel. Segít elűzni a félelmet és a haragot, enyhíti a szorongást és segít leküzdeni a honvágyat, az elégedetlenséget. A józanság, értelem, tiszta gondolatok köve, amely megvéd a lelki mérgektől.
Fizikai szinten: enyhíti a fájdalmat, így bármely fájdalmas területre helyezhető. Csillapítja a fejfájást és a migrént – akik gyakran szenvednek fejfájástól általában tartanak néhány ametisztet a hűtőben, hogy kéznél legyen amikor szükséges. A hideg ametisztet helyezzük a halántékunkra.
Érzelmileg nyugtató hatása van, enyhíti a stresszt és az érzelmi kimerültséget. Gyorsan stabilizálja a szétszórt, rendezetlen gondolatmintákat és segít azoknak akik érzelmileg csapongók. Csillapítja a szenvedélyeket és szenvedélybetegségeket.
Mentálisan: nyugtatja és összpontosítja a hiperaktív elmét. Növeli a mögöttes kérdések megértését.
Pszichésen: magas rezgése miatt elősegíti a meditációs gyakorlatokat.
Spirituálisan: a harmadik szemre (homlok csakra) helyezve enyhíti a pszichés kiégettséget és spirituális kimerültséget.
Mágikusan: az ametiszt kristály közvetíti Szt Germain Ibolyalila Lángját. Az Ibolyalila Láng spirituális megtisztulást hoz, feloldja a karmikus terheket pl betegséget és megvéd az energetikai támadás ellen.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-02 15:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése