2019. november 30., szombat

AWEI T1 Bluetooth fülhallgató in-ear, fekete, integrált mikrofonnal - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eladó a képeken látható fülhallgató, melyet kb. 1 hónapja kaptam ajándékba, így sem számlát, sem garanciát nem tudok adni hozzá.  Azért adom el, mert érzékeny a fülem és nem tudok viselni semmilyen fülbe dugható fülhallgatót.  Egyáltalán nem lett használva, csak kibontottam ellenőrizni, hogy csatlakozik-e a telefonhoz.   
A doboz tartalmazza az USB töltőkábelt, egy kis hordozó tarisznyát és +2 pár tartalék szilikon füldugó illesztéket.
 A képek között feltöltöttem a használati útmutatót is, mely további részleteket tartalmaz.
 Az alábbi műszaki leírást az árukeresőn találtam.
Típus
Fülbe dugható
Vezeték nélküli
Igen Bluetooth v4. 2
Hatótávolság
10 méter
Beszélgetési idő
4 óra
Készenléti idő
180 óra
Töltési idő
1. 2 óra
Súly nettó
20 g
A True Wireless Stereo (TWS) technológia lehetővé teszi, hogy két aprócska, a fülbe illeszthető headset segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.
Az Awei T1 a CSR-nél is stabilabb Airoha AB1526 chipsetre épül, amely egyszerre kínálja a 4. 2 Bluetooth® egységet, az audio processzálást, a DAC -ot (digitál- analóg konverter) és egy nagy teljesítményű DSP-t (Digital Sound Processor). A chipsetben integrált CSR aptX® technológia lehetővé teszi, hogy a „ Red Book CD szabvány adatátviteli képességeinek megfeleljen, azaz képes CD minőséget biztosító digitális adatmennyiség átvitelére a Bluetooth® adatkapcsolaton keresztül az erre alkalmas telefonokkal.
A fülhallgató tartalmaz még egy mikrofont is, amely CVC 8. 0 (Clear Voice Capture) aktív zajcsökkentéssel rendelkezik és mindkét oldalban integrált Lítium polimer akkumulátorok biztosítják az energia ellátást. Kis mérete ellenére a készülék akár 3 óra folyamatos zenelejátszásra, vagy 4 óra telefonbeszélgetésre is alkalmas. A modern Bluetooth® technológia egyszerre két telefonhoz való egyidejű kapcsolódást is lehetővé teszi. A fülhallgató egy darabja önmagában is használható, ebben az esetben mono headsetként funkcionál.
A Hi-Tech elektronika által vezérelt 9mm-es mozgótekercses meghajtó jelentős dinamikára, erőteljes mélyhangokra, széles spektrumú hang lesugárzására képes. Így nem csak a telefonálás, hanem a napi zenehallgatási igényeknek is tökéletesen megfelel! A készülékház egy kis szarvat azaz fülkagyló támaszt is tartalmaz, mely a fülkagylóba simulva stabilizálja és óvja meg az elmozdulástól, kieséstől.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2019-12-21 11:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése