2019. június 28., péntek

Pentacon Aspectar 150A Diavetítő hagyatékból 1ft... - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérem olvassa el figyelmesen, az itt olvasottakkal egyet nem értők kérem ne licitáljanak!
S
Az aukció tárgya:
Pentacon Aspectar 150A Diavetítő hagyatékból 1ft...
Hagyatékból megörökölt darab, jómagam sosem használtam.
A Német Demokratikus Köztársaságban az 1950-es évektől gyártott diavetítő. A képeken egy 1970-es évekből származó modell látható. 220 V-os, 150 W-os normál foglalatú izzóval működik. Zsinórja nem beépített, hanem vasalózsinór. Szalagos diafilmek és keretezett diaképek vetítésére egyaránt alkalmas. Kézi adagolású készülékből automata készülékké lehetett fejleszteni különböző modulok és felszerelések megvásárlásával
Az aukció tárgyai a képen láthatóak! (diavetítő, objektív, táska, leírás) A licit 1Ft-ról indul...
Budapesten  személyesen átvehető!
Több termék vásárlása esetén is csak 1x kell a postaköltséget kifizetni! Utalás előtt egyeztessük a postaköltséget, bizonyos tömegkorlátokat meghaladva változik kis mértékben a díj.  
A vásrlástól számított 4 napon belül vegye fel Velem a kapcsolatot és 14 napon belül  az adás-vételt rendezük le, ellenkező esetben NEGATÍV értékeléssel zárom az adás-vételt és ismételten meghírdetem az aukciót!   Személyes átvétel: Egy általam megjelölt helyszínen van lehetőség, előre leegyeztetett időpontban. Telefont nem tudok mindíg felvenni, írjon e-mailt! El fogom olvasni és válaszolni fogok rá! Csomagküldés: MPL Vaterafutárral, melynek költségei a vásárlót terhelik. Mindettől eltérni csak e-mailben való egyezetetéssel vagyok hajlandó.
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 16:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése