2019. március 4., hétfő

Szerszámos Koffer Bőrönd ÚJSZERŰ Láda Szortiment Akár 1ft Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! - Jelenlegi ára: 1

Eladó Szerszámos koffer, bőrönd
Keveset használt, Újszerű állapotban. A képek magukért beszélnek. Ajánlott egyes Bosch, Makita, Hilti, stb. szerszámgépek profi tárolásásra és szállítására.  Emellett természetesen más gépek, eszközök, szerszámok tárolására is alkalmas.  Egyik oldalán a burkolat egy kis része picit sárgább árnyalatú, működésében, használhatóságban nem befolyásolja, nem zavaró.  Tartós rend, strapabíró konstrukció, zárható kulcsal, és kódzárral is. Vállpánt, használati utasítás a kódzár beállításához (még original, alaphelyzetben van) van hozzá. Professzionális megjelenést kölcsönöz.
Méret: 46 x 35 x 20 cm
Vállpántal, kulcsokkal használati utmutatóval, ahogy a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit viszi. A megjelölt lejárati idő előtti zárására, vagy licittörlésre nincs lehetőség. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
Vaterafutár, MPL PostaPont, Foxpost csomagautomata, stb. szállítás is megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, ingyenes házhozszállítást biztosítok, több termék esetén is.
Nézze meg hasonló termékeimet, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-03-17 18:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése