2019. március 11., hétfő

Gumírozott ezüstszálas bokazokni, Pedibus, 35-38 - Jelenlegi ára: 2 290 Ft

lábfertőzés, bőrgyulladás, lábgombásodás, kellemetlen szagok ellen, bokáig ezüstözött
Ez egy jótékony hatású gumírozott bokazokni, amely lábfertőzés, bőrgyulladás, lábgombásodás, kellemetlen lábszag esetén különösen ajánlott gyógyzokni. Azok is viselhetik, akiknek nincs konkrét problémájuk, csak a zoknik tulajdonságainak köszönhetően mindig tiszta és egészséges lábat szeretnének. A zokni kompresszió nélkül és felső gumis szárral készül, kiváló komfort érzetet és tartósságot biztosít, stabilan áll a lábon. A zokni orrvarrása teljesen lapos, így elkerülhető az irritáció a lábujjakkal való érintkezéskor.
Ez a zokni ezüst bevonatú fonalat tartalmaz. Az ezüst elpusztítja azokat a gombákat és baktériumokat, amelyek a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.
Az ezüstszálas zokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén is. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk.
Összetétel: pamut 80%, ezüstözött poliamid 6%, poliamid 6%, burkolt gumifonál 6% és 2% elasztán.
A termék fenntarthatósági előnyei:
Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
Környezetkímélő: olyan fogyasztási és termelési mintákat hoz létre, amelyek segítik a környezeti igénybevétel csökkentését, miközben kielégítik az alapvető emberi szükségleteket


Jelenlegi ára: 2 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése