2017. május 27., szombat

UV RAGASZTÓ KÉSZLET ( 5 MÁSODPERCES PILLANATRAGASZTÓ , UV TOLL ) AJÁNLOTT TERMÉK!! AZONNAL VIHETŐ! - Jelenlegi ára: 850

UV fényre másodpercek alatt megkötő folyékony átlátszó műanyag oldat, mely ragasztásra, hézagok kitöltésére, de akár kisebb tárgyak kialakítására is használható. Nemrég a magas ára miatt az ipari alkalmazásán kívül  lakossági felhasználásra szinte csak a fogorvosok, műkörmösök kelléktárában volt fellelhető, szerencsére az utóbbi időben a realizálódott piaci árának köszönhetően a  beszerzését megengedheti magának bárki.
Ahogy a ferrobond jellegű pillanatragasztók, ez sem hiányozhat egyetlen szaki polcáról, vagy az otthoni javítókellékek fiókjából. Egyik sem helyettesíti minden esetben a másikat, viszont az UV ragasztó hatalmas előnye, hogy mivel csak UV fényre köt, így hosszú ideig tárolható, nem szárad be, nem köt bele az adagolójába.
Az UV fényre kötő oldatok használatát eleinte megdrágította a használatához szükséges UV fényt kibocsátó fényforrások magas ára, ez a probléma is megszünt ezzel az igazán baráti áron beszerezhető kis UV tollal (készlettel), mely tartalmazza praktikus cserélhető adagolóban az oldatot (ragasztót) és szintén a cserélhető, külön is használható UV ledes -2 db. 1620-as litiumelemes- fényforrást. Ez a fényforrás más célra, pl. bankjegyek  vizsgálatára, vagy akár UV tintával írt "láthatatlan" jelzések megjelenítésére is alkalmas. A fényforrásban a két elem tapasztalatom szerint általában tovább tart mint a meglepően kiadós mennyiségű adagolóban az oldat, de szükség esetén csere elem könnyen beszerezhető (időnként aukcióimban is található) és kis csillagcsavarhúzóval könnyen cserélhető is. Az adagoló az oldattal szintén a készlet áránál jóval olcsóbban, általában aukcióimban is kapható.
Mindenképpen érdemes kipróbálni, garantáltan megkedveli: Kicsomagolás után ha pl. az eladó nem ellenőrízte le eladás előtt, a kis fényforrásból kihúzzuk a kis műanyag lapocskát, mely az elemet elszigeteli a fényforrástól. Ezután a kis kapcsolót hátrahúzva leellenőrízzük a működését.
A ragasztó (toll) másik felén -ügyelve, hogy az adagolót ne szorítsuk túl erősen, nehogy a tartalma belűl kifolyjon- lehúzzuk a  gyűszű méretű kupakot, ezután a rotring ceruzáéhoz hasonló adagolócsőről lehúzzuk a pici zárókupakot (el ne kallódjon!! ) és pl. egy papírlapra kinyomunk kb. negyed rízsszemnyi oldatot. Az UV lámpát olyan közel tartjuk, hogy a fénykör kb.   3/4 -ébe essen az oldat, 3-5 mp. -es megvilágítás után megelégedetten tapasztaljuk, hogy az megkeményedett. Ha nagyobb méretű félgömböt szeretnénk próbaképp felépíteni, ismét rácsöppentünk és újból megvilágítjuk és így tovább... Ezt a technikát ajánlott alkalmazni pl. törött szemüvegkeret nagyobb hézagának kitöltésekor, illetve plusz vastagítással történő megerősítésekor. Az oldatnak csak az a része köt meg, melyet UV fény ér. Bizonyos anyagok, pl. üveg, átlátszó műanyagok egy része általában átengedi a kötéshez szükséges mértékben az UV fényt, de érdemes előtte kipróbálni. A megkötött anyag tartós, felülete kemény, nem tapad, inkább  valamivel tovább világítsuk meg, mint a szükségesnél rövidebb ideig.
Ha kisebb tárgyak megjavításával már kitapasztaltuk a használatát, bátran próbálkozhatunk nagyobb mennyiségű anyagot igénylő javítások pl. plexi szélvédő nem látóterünkbe eső részén nagyobb sérülés kijavításával is. Ehhez ha nem szeretnénk hosszan elaprózni a munkát, már érdemes beszereznünk -akár másik aukciómból- nagyobb teljesítményű UV lámpát, ezzel nagyobb mennyiségű anyag gyorsabb kötése megoldható.
Termékleírás ismert gyártó oldaláról:
Jól felhasználható folyékony műanyag hegesztőszerkezet, amelyet gyorsan és egyszerűen használhat tartós tömítések és javítások érdekében. Nincs ragadós maradék. Számtalanszor alkalmazható és újraformálható. Kötés után is átlátszó. Felhasználási területe: törött felületek, hézagok kitöltése és így tovább...
Jellemzők: Új és kiváló minőségű. Rugalmas, hőre lágyuló és festhető. Széles körben felhasználható. Nem ragasztó! "Super Powered" folyékony műanyag hegesztő vegyület. Gyors és erős! Hozzon létre egy tartós rögzítést mindössze 5 másodperc alatt! Csak az UV-fényre köt, így van ideje beállítani, korrigálni  a javítást. Alkalmazási anyagok: műanyag, fém, fa, üveg, alumínium, rugalmas, üvegszálas, Vinyl, bőr és így tovább.
Tápfeszültség:   2xCR1620 3V lithium elem (tartozék).
Szín: a képen.
Méret: 13 * 3 * 2 cm
Munkavédelem (nem teljeskörű!! ): Viseljen védőszemüveget és gumikesztyűt. Soha ne nézzen közvetlenül az UV fénybe, mert károsodást okozhat. Ne használjon UV-fényt több mint 10 másodpercig. A LED az 1. kockázati csoporthoz tartozik - kék UV fény. A folyékony anyagokat biztonságosan távolítsa el.   Ne tisztítsa az 5 másodperces fix tollat folyékony tisztítószerrel, vagy ne tegye ki a csúcsot más folyadékoknak. Ne engedje, hogy az oldat érintkezzen a bőrrel. Ne fogyasszon, igyon vagy dohányozzon a felhasználás alatt. Az UV lámpa első használata előtt vegye ki az akkumulátorvédőt. Kapcsolja ki a lámpát amikor nem használja.
Csomag: 1 x toll
A fotókon az aukcióban meghírdetettel megegyező másik termék látható.
Nagyon előnyös ár - érték arányú termék.
Ha a termékek együttes ára az 500 Ft-ot nem éri el, csak személyes átvétel lehetséges!! Több termék egy postaköltséggel összevonható csomagolási egyéb rejtett költség nélkül.
Ha a termékkel nincs megelégedve 1 hónapon belűl vita nélkül visszavásárolom, vagy kicserélem, de postaköltséget nem térítek, ezt kérem licitálásnál figyelembe venni.
 Minden a vatera szabályaiba nem ütköző kérdésre igyekszem mielőbb választ adni.
 A jövőben ismét feltöltök folyamatosan új és használt, főleg elektromos termékeket, alkatrészeket, ha érdekel, ajánlom a termékfigyelőmet.
Postázom is -előre utalással- a vásárló igénye szerint, az annak megfelelő díjért. Utánvét nem lehetséges. Síma levélben nem küldöm, mert könnyen elvész!
LICITÁLÁS ELŐTT KÉREM OLVASSA EL INFOOLDALAM:  
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=12308086&am=12308086
 
Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 14:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése