2016. november 24., csütörtök

Kis hableĂĄny, sellĹ‘, falmatrica 105*70 cm - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Kis hableĂĄny, sellĹ', vĂ­z alatti vilĂĄg.
dekoratív, tÜbb rÊszes fal-, Ês felßleti matrica/faltetovålås
 
Szållítåsi mÊret:  50 * 70 cm
VÊgleges mÊret: kb.  105 * 70 cm
 
 Nålam nem kell vårni, az utalås utån 2 napon belßl kßldÜm!
 
 
A termÊk megvåsårlåsa utån automatikus levÊlben kßldÜm az utalåshoz szßksÊges adatokat.  
Minden kedves vĂĄsĂĄrlĂłt kĂŠrem, 3 napon belĂźl jelentkezzen ĂŠs egy hĂŠten belĂźl utaljon
Összevårås eseten kÊrek heti rÊszutalåst.  
SzemÊlyes åtadåst nem tudok vållalni, Ês utånvÊtellel sem poståzzok.  
 
Hasznos tudnivalĂłk
BĂĄrmilyen felĂźletre felragaszthatĂł a falmatrica, faltetovĂĄlĂĄs?
LĂŠnyegĂŠben igen, viszont arra kell odafigyelni, hogy a fel� �źlet sima ĂŠs tiszta legyen, ez lehet festett fal, Ăźveg, fa, fĂŠm, mĹąanyag vagy akĂĄr csempe is. FĹąrĂŠszporos tapĂŠtĂĄra valĂł felhelyezĂŠs nem annyira ajĂĄnlott a felĂźlet strukturĂĄltsĂĄga miatt, ez esetben megoldĂĄs lehet a jobb illeszkedĂŠs ĂŠrdekĂŠben hajszĂĄrĂ­tĂłt hasznĂĄlni. HĹ' hatĂĄsĂĄra a fĂłlia jobban felveszi az egyenetlen felĂźlet barĂĄzdĂĄit. MinĂŠl finomabb a fĹąrĂŠszpor a tapĂŠtĂĄban annĂĄl jobb lesz az eredmĂŠny.
Mennyire tartĂłs a matrica?
A fali matricĂĄkat kivĂĄlĂł minĹ'sĂŠgĹą fĂłliĂĄra nyomtattĂĄk, ennek megfelelĹ'en tartĂłsak, mindaddig szobĂĄink dĂ­szei lehetnek, amĂ­g meg nem unjuk, ĂŠs el nem tĂĄvolĂ­tjuk Ĺ'ket.
Frissen festett falra is felragaszthatĂł a matrica?
Frissen festett fal esetĂŠn vĂĄrjuk meg, amĂ­g a fal teljesen kiszĂĄrad, ĂŠs csak ezt kĂśvetĹ'en tegyĂźk fel a matricĂĄt. Ez biztosĂ­tja, hogy kĂŠsĹ'bb, a mat! rica eltĂĄvolĂ­tĂĄsakor a festĂŠkrĂŠteg ne kĂĄrosodjon.
HasznĂĄlati ĂştmutatĂł
A falimatrica felragasztĂĄsĂĄnak lĂŠpĂŠsei:
– TisztĂ­tsuk meg a kĂ­vĂĄnt felĂźletet (fal, Ăźveg, fa, mĹąanyag, bĂştor stb. ). TĂĄvolĂ­tsunk el minden szennyezĹ'dĂŠst (por, zsĂ­r), ĂŠs tĂśrĂśljĂźk szĂĄrazra a felĂźletet.
-JelĂśljĂźk ki a matrica helyĂŠt a falon (ĂŠrdemes vĂ­zmĂŠrtĂŠk mellett halvĂĄnyan ceruzĂĄval behĂşzni a felsĹ' vonalat, amihez a matricĂĄt illeszteni fogjuk).
-FektessĂźk a matricĂĄt egy vĂ­zszintes, kemĂŠny ĂŠs sima felĂźletre. A vastagabb vĂŠdĹ'rĂŠteg lefelĂŠ legyen. A motĂ­vum alakjĂĄt kĂśvetve simĂ­tsuk rĂĄ a tetejĂŠn talĂĄlhatĂł vĂŠkony fĂłliarĂŠteget.
-TĂĄvolĂ­tsuk el az alsĂł, vastag vĂŠdĹ'rĂŠteget, Ă­gy a tetovĂĄlĂĄs szabaddĂĄ vĂĄlik, vigyĂĄzzunk, hogy a ragasztĂłs felĂźle tet ne ĂŠrje por, szennyezĹ'dĂŠs.
-HelyezzĂźk fel a matricĂĄt ragasztĂłs felĂŠvel a fal felĂŠ a korĂĄbban berajzolt vonalhoz igazĂ­tva a falra, majd simĂ­tsuk teljesen rĂĄ egy puha rongy segĂ­tsĂŠgĂŠvel. Bizonyosodjunk meg rĂłla, hogy a felĂźlet teljesen sima, ĂŠs lĂŠgbuborĂŠk mentes.
-VĂĄlasszuk le a vĂŠdĹ'rĂŠteget: a vĂŠdĹ'fĂłliĂĄt egyik sarkĂĄnĂĄl megfogva egyenletesen hĂşzzuk le lehetĹ'leg minĂŠl ĂŠlesebb szĂśgben tartva.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 08:23 . Kis hableĂĄny, sellĹ', falmatrica 105*70 cm - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése