2016. november 24., csütörtök

Huawei Color Band A1- fitnesskarkĂśtĹ‘- az ĂĄr alkukĂŠpes :) - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

HUAWEI A1 Color Band fitness aktivitĂĄsmĂŠrĹ' leĂ­rĂĄsa
Bolti forgalomban 13 ezer forintĂŠrt ĂĄruljĂĄk. Most itt kikiĂĄltĂĄsi ĂĄron, a bolti ĂĄr felĂŠĂŠrt!
Intelligens aktivitĂĄsmĂŠrĹ'
Stílusos tårs az egÊszsÊgesebb hÊtkÜznapokÊrt.  
A Huawei A1 OkoskarkĂśtĹ' egy stĂ­lusos, szupervĂŠkony, intelligens aktivitĂĄsmĂŠrĹ', akĂĄr 28 nap kĂŠszenlĂŠti idĹ'vel.
A Huawei Color Band A1 izgalmas Ăşj funkciĂłkkal ĂŠrkezik. Az okoskarkĂśtĹ'kben megszokott aktivitĂĄsmĂŠrĂŠs, kalĂłriaszĂĄmlĂĄlĂĄs ĂŠs ĂŠbresztĂŠs mellett a Band A1 kĂŠpes az UV sugarak mĂŠrĂŠsĂŠre is. A strandolĂĄshoz azonban nem csupĂĄn emiatt tĂśkĂŠletes, hiszen a Color Band A1 vĂ­zĂĄllĂł kĂŠszĂźlĂŠk, Ă­gy 1 mĂŠter mĂŠly vĂ­zben 30 percig nyugodtan fĂźrĂśdhetĂźnk, Ăşszhatunk vele, ĂŠs kĂśzben nem kell lemaradnunk a telefonunkra ĂŠrkezett ĂźzenetekrĹ'l sem. A Color Band A1 emellett ĂŠrtesĂ­t bejĂśvĹ' hĂ­vĂĄsainkrĂłl is.
A Color Band A1-et 70 mAh-s akkumulĂĄtorral ĂŠs energiatakarĂŠkos Bluetooth 4. 2 technolĂłgiĂĄval szerelte fel a gyĂĄrtĂł, amelynek kĂśszĂśnhetĹ'en ez az okoskarkĂśtĹ' csaknem egy hĂłnapig kibĂ­rja tĂśltĂŠs nĂŠlkĂźl.  
A kĂŠszĂźlĂŠk kompatibilis Android 4. 4 ĂŠs iOS 7. 0, vagy ezeknĂŠl Ăşjabb operĂĄciĂłs rendszerrel ĂŠs Bluetooth 4. 1 vagy annĂĄl Ăşjabb bluetooth-al rendelkezĹ' okostelefonokkal.  
A Huawei emellett nagy hangsĂşlyt fektetett a designra is. A vĂŠkony, kecses okoskarkĂśtĹ' tĂśbbfĂŠle szĂ­nben lesz elĂŠrhetĹ' mĹąanyag szĂ­jjal, hogy a felhasznĂĄlĂłk azt vĂĄlaszthassĂĄk, amelyik legjobban tĂźkrĂśzi szemĂŠlyisĂŠgĂźket. Az egyszerĹą, ĂĄm elegĂĄns tok pedig strapabĂ­rĂł fĂŠmbĹ'l kĂŠszĂźlt.
TermĂŠktulajdonsĂĄgok
Fitness aktivitåsok elemzÊse- Az ! okostelefonodon edzÊs kÜzben Ês edzÊs utån is figyelheted, hogy Êppen mennyi kalóriåt ÊgettÊl el. Mostantól tudni fogod mennyit ehetsz.
Az A1 OkoskarkĂśtĹ' ellenĂĄll a vĂ­zcseppeknek ĂŠs a pornak is. BĂĄtran edzhetsz vele esĹ'ben is vagy hajthatsz ĂĄt pocsolyĂĄkon a bicikliddel.
UV mĂŠrĂŠs- MĂŠrd az UV sugĂĄrzĂĄst az A1 OkoskarkĂśtĹ'vel ĂŠs a telefonoddal. Mindig naprakĂŠsz lehetsz, hogy milyen vĂŠdelemre van szĂźksĂŠged a napsugarakkal szemben.
Fitness aktivitĂĄsok kĂśvetĂŠse
EgĂŠszsĂŠgĂźgyi adatok megosztĂĄsa
BejĂśvĹ' hĂ­vĂĄsok/ Ăźzenet ĂŠrtesĂ­tĹ'k - Az A1 OkoskarkĂśtĹ' rezgĂŠsekkel ĂŠs villogĂĄssal ĂŠrtesĂ­t a telefonra bejĂśvĹ' hĂ­vĂĄsokrĂłl, ĂŠs sms-rĹ'l.
Okos ĂŠbresztĹ'
OkoskarkĂśtĹ' keresĹ'
AlvĂĄsfigyelĂŠs
Csomag tartalma: eredeti dobozĂĄban a fitnesskarkĂśtĹ'; m agyar nyelvĹą hasznĂĄlati utasĂ­tĂĄs+ mini USB kĂĄbel

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-29 20:46 . Huawei Color Band A1- fitnesskarkĂśtĹ'- az ĂĄr alkukĂŠpes :) - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése