2016. szeptember 29., csütörtök

Versenypuska ,légfegyver elsütőszerkezete - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

A képeken látható állapotúnémet  versenypisztoly/puska elsütőszerkezete.
az oroszok -fegyvergyártásban mindig az élen! -nagyon korán ráébredtek arra, hogy precziós lövészetben a találat  mindig a sütésen áll vagy bukik. ( a többi tényzőn túl: hiába a szortírozott cső, a jó lökészség és lőtechnika, a minőségi lőszer-. ezért alkottak a komolyabb  tűzfegyveres versenyszámokhoz scnelleres sütést-a németek gyorsan túltettek rajtuk-a légfegyveres sportlövészetben is alkalmazták az ötletet
mig a keleti oldalon a Suhl-312 alkotta meg a sajátját, addig a nyugatiak betervezték az Anschützbe, FWB-be, Waltherokba, stb..
a képeken látható elsütőszerkezet komplett, szépen működik! Kezdő lépés az amúgy hitvány reszelős sütéssel bírő QB-78-79 "versenypuskásításához, mivel nehéz , kiszámíthatalna sütéssel a lövész "beleránt" a célzásba.. ezért van az, hogy jobbkezeseknél jobbra, balkezeseknél b alra megy el a találat!
Alkalmas más légfegyverekre is a felszerelése-de csak azokra a tipusokra áll, amiknek az ütődugattyúja "alsó megakasztós"-pl. FÉG LG, LP-tipusok, Gamo suhl 301-302 stb, Hatsan, Lider B3 stb..
.
Szóval, ott szerepel, h "saját fotó, meg a dátum-ennél hűebben esetleg a blikk mai aktuális számának mellé tételével tudnám ezt az aukciót inditani, na, de azt meg nem járatom..

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2016-10-19 22:19 . Versenypuska ,légfegyver elsütőszerkezete - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése